House of Dutchies

Dwergschnauzer Kennel

House of Dutchies - Over Ons

 

Welkom,

Wij zijn Frank & Daphne. Toen wij zijn gaan samenwonen ontstond er een groot verlangen naar een fijne viervoeter. Tijdens een zoektocht welk hondenras aansloot bij onze wensen, kwamen wij uit bij de dwergschnauzer. Na het ras in het echt gezien te hebben waren wij meteen verkocht! In april 2016 was het eindelijk zover dat wij onze dwergschnauzerpup Haily mochten verwelkomen. Sindsdien is onze liefde voor de dwergschnauzer alleen maar gegroeid. In 2018 is Aira uit het eerste nest van Haily bij ons gebleven. 

Wij willen graag onze passie voor de dwergschnauzer delen en ook anderen enthousiast maken over dit ras. Hierdoor is het idee ontstaan om met onze dwergschnauzer te gaan fokken. Door de Raad van Beheer is onze kennelnaam 'House of Dutchies' toegekend.

Om te mogen fokken zijn wij gaan deelnemen aan hondenshows om de benodigde kwalificaties te behalen. Wij hebben van het showen onze hobby gemaakt en vinden het heerlijk om met onze dwergschnauzers op pad te zijn. Door de groeiende interesse in de kynologie is Daphne de cursus Kynologische Kennis 1 gaan volgen en daarin heeft ze examen gedaan met een diploma als eindresultaat. Frank heeft het trimmen van de schnauzer zich eigen gemaakt en trimt onze schnauzers.